Een Interdisciplinaire wedstrijd voor junioren C en B, maximaal 60 deelnemers per categorie. Langebaan 700 meter, shorttrack 500 meter, 6 heats met 3 kwart-, 2 halve- en een A- en B-finale. Mass-start junioren C 12 ronden en junioren B 16 ronden. Wedstrijden met onder andere Langebaan, Shorttrack en Mass Start  Prijzen: medailles voor de jongens en meisjes in het overallklassement per categorie. Wisselbeker met een replica voor de winnende vertegenwoordiging van een baan overall, dus junioren C en B. Deelnemende banen Haarlem, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Amsterdam.  opgave via www.wedstrijd@www.stgkoggenland.nl Interdisciplinaire wedstrijd Junioren C en B Zaterdag 14 maart 2015 aanvang 16.30 u.

lees verder,   20150130 Info Interdisciplinairewedstrijd 2015

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign