Het heeft even geduurd maar dan hebben we ook wat met maar liefst 132 deelnemers was het West-Fries kampioenschap een druk bezochte wedstrijd. En de rijders van STG Koggenland deden het niet verkeerd. Op alle fronten stond er wel een stg koggenlander op het podium en soms twee en ook soms drie een clean sweep zoals ze dat tegenwoordig noemen. Uitleg is nodig, de wedstrijdstrijd was dit keer niet op categorie ingedeeld maar op tijd, hier door werd de strijd nog spannender omdat de rijders dichter bij elkaar reden ook vele PR’s sneuvelde op dit kampioenschap alleen al bij de 100 meters een goede 25 PR’s . Het was een leuk en mooi toernooi en vele van ons gingen er met een beker vandoor

Uitslagen Westfries kampioenschap

Eind klassement WFK 2015

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign