Afgelopen zaterdag heb jij meegedaan bij de proeftraining van de gezamenlijke STG’s van ijsbaan de Westfries. Wij hopen dat je het leuk vond en interesse hebt om lid te worden bij een Schaatstrainingsgroep. Halverwege maart gaat de ijsbaan weer dicht en stoppen we allemaal met schaatsen.  In mei gaan de STG’s weer beginnen met de zomertraining, want sporten doe je bij een STG niet alleen in de winter. Deze trainingen starten na de mei vakantie en lopen door tot en met september als de ijsbaan weer open gaat. Je kunt er voor kiezen eerst alleen lid te worden voor de zomertraining en daarna pas beslissen om ook bij een STG te gaan schaatsen. Heb je interesse voor een proeftraining in de winter of in de zomer laat het ons even weten via onze ledenadministratie voor meer uitleg over wedstrijdschaatsen https://www.pageflip.nl/stg-koggenland/ of bezoek onze facebooksite https://www.facebook.com/stgkoggenland

je kunt de foto’s bekijken van afgelopen zaterdag. www.stghoorn.nl.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign