Het Schaatsseizoen loop ten einde met deze week nog een training mogelijkheid en komende weekend nog een paar afsluitings-wedstrijden. Wordt er donderdag 12 maart nog een NK scholenploegenachtervolging gereden in Hoorn.  maar dan is het ook echt gebeurd. Voor de langebaan schaatsers. Komt Fleur Schouten , Niek Hoornsman en Jan Ploeg in actie op GEWESTELIJKE PUPILLEN A WEDSTRIJD UTRECHT 7 MAART 2015

Even een terugblik op afgelopen weekend, de Marathon van Amsterdam de laatste van het jaar werd gewonnen door de afscheid nemende Mariska Huisman. Kristine Wijdenes reed naar een 21ste plaats.  Bij de mannen was het Simon Schouten die 2de werd Bart Mol sloot aan op een 7de plaats.  Sjaak zat niet lekker in zijn vel en behaalde een 29ste plaats.

Talentendag, Astana, NK Hoorn

In Astana reed Pim Schipper in het algemeen klassement naar een 6de plaats. Was er de Talentendag voor C junioren met een podium plaats voor Raoul van Aken. Reed Jason Steman mee met NK Sprint voor junioren B in het klassement over 4 afstanden in tweedagen werd Jason 14de  en Jeffrey Kors bij de junioren A op de 3000m en 5000m hij sloot het af met resp. een 14de en 7de plaats. Ruben Kieftenburg reed een 3000m op  zaterdag en bereikte een 12 de plaats.

Bloemenmeisjes

DSC_5033

Baanrecord voor NICK BONTROP

even verder terug maar niet vergeten

Nick Bontrop afgelopen zaterdag bij een open wedstrijd in Dronten een 2x een baanrecord heeft gereden bij de F pupillen.

Op de 300 mtr reed hij 35,57

En op de 500 mtr  1.00,21.

 

Zaterdag 21 februari hadden 3 koggenland pupillen zich ingeschreven in Dronten om nog 1x proberen hun tijden aan te scherpen.

Dit waren Nick Bontrop, Senna Westerhuis en Randi Dekker. Daar aangekomen gingen ze samen inlopen en schaatsen. Zij reden alle drie een 100/500/300 mtr.

Als eerste was de 100 daar reden 2 van de 3 een pr. Op naar de 500 mtr. Tussendoor goed warm blijven want het is nogal koud in die hal. Op de 500 mtr was het Nick Bontrop die als F pupil het baanrecord aanscherpte naar 1.00,21 deze stond op 1.01,72.

Randi en Senna moesten tegen elkaar Senna had last van de kou en reed helaas geen pr, Randi wel. Zo gingen vol goede moet naar de 300 mtr. Senna was er op gebrand om haar tijd hier wel te verbeteren. Nick wist dat hij harder moest rijden dan

37,00 om nog een baanrecord op zijn naam te schrijven. Nick reed ook hier een nieuw baanrecord in een tijd van 35,57. Randi en Senna reden ook allebei een pr. dus konden ze alle drie terug kijken op een geslaagde wedstrijd.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign