Zondag 5 april 2015 wordt voor de 23ste Paasloop gehouden door en rond het mooie Twisk Het Parcours voert de loper langs de prachtige  monumentale panden die het dorp rijk is en langs de waterberging waar vele vogels zich inmiddels hebben verzameld. Naast de 3 en 11 km organiseren we dit jaar ook weer een 5,5km loop.

Loop je zelf in de kijkert”

De NOS  zal zondag opname maken van deze PAASLOOP 2015, en misschien kom jij wel op TV. Ben je zelf niet in staat om zelf hard te lopen kom dan de deelnemers aanmoedigen bij start en finish. De weersvoorspellingen zijn prima een zonnetje en matig winf.

foto: rodi Paasloop Twisk
foto: rodi Paasloop Twisk

Het programma ziet er als volgt uit

Start 11.00 uur (bij het dorpshuis)

Inschrijving vanaf 9.30uur  in het dorpshuis de nuwe skool

Kosten deelname (ongeacht de afstand t/m 15 jaar 4,00 euro 16jaar en ouder 6,00 euro

wij hopen je te mogen begroeten

Koninklijke IJsclub de Schaats Twisk

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign