De WINTER is voorbij, de LENTE heeft zijn intrede stormachtig gedaan en de ZOMER komt er aan.  Maar in mei starten we weer met de land trainingen, voor een beter begin van het nieuwe seizoen (schaatsen) worden de trainingen gegeven om je beter, sneller, behendiger en met meer conditie mee te geven voor het nieuwe schaatsseizoen. De basis van het schaatsseizoen ligt in de zomer

zomer-training-2015

In het zomerseizoen, dat loopt van eind april/begin mei t/m september, is er volop keuze uit verschillende trainingsmogelijkheden. Zo worden door de week landtraining, fietstraining en skeelertraining (radboud) aangeboden.
Natuurlijk hoef je niet al deze trainingsvormen bij te wonen, dat is geheel aan jou. De landtrainingen zijn voor schaatsers een belangrijke basis. Je verbetert je coördinatie, schaatstechniek, rompstabiliteit, lenigheid, maar ook kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast kun je met wielrennen en skeeleren je conditie en je techniek nog meer verbeteren.

Vanaf woensdag 13 mei a.s. zullen de zomer(land) trainingen weer aanvangen op het complex van de IJsbaan in Nibbixwoud, deze trainingen zijn er voor alle leden vanaf de pupillen tot………. de aanvang is om 19.00 uur (kosteloos)

Daarnaast zijn er ook fiets trainingen vanaf maandag 1 mei onder leiding van Ruud op den Kelder. deze trainingen zijn voor junioren C en ouder, vertrekpunt Lambertschaag (achter de dijk) aanvang van deze trainingen is 19.00 uur. (kostenloos)

Verder bied de shorttrack Hoorn een mogelijkheid tot shorttrack trainingen vanaf 1 mei. (tot 05 juli) Op dinsdag,woensdag, en zaterdagen bestaat er de mogelijkheid om shorttrack trainingen te volgen. LET OP aan deze trainingen zijn KOSTEN verbonden, zie voor informatie https://www.facebook.com/pages/Short-Track-Hoorn/741562732608458?fref=ts

 

 

  1. 3 april 2015

    Bij de fietstraining van Ruud staat maandag 1 mei…die is er niet die maandag! Succes met alles

  2. 3 april 2015

    Bij de fietstraining van Ruud staat maandag 1 mei…die is er niet die maandag! Succes met alles.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign