25 jaar Koggenland dat gaan we vieren niet zomaar even een dag je nee het bestuur heeft er voor gekozen om 4 “feest” momenten tijdens het seizoen te maken. Daar volgt de komende tijd meer informatie over.

STG Koggenland is opgericht in 1990 en het toenmalige bestuur heeft tot doel gehad om de schaatsers die verder wilde dan bij hun eigen natuurijs vereniging, in het district Medemblik, onderdak te bieden en verder in de top uit te groeien. Vele bekende schaatsers en schaatssters zijn lid van STG Koggenland (geweest) of zijn dat nog steeds. Maar rijden nu als toppers bij de professionals.Stg-Koggenlandje

Dat is ook ons streven al, 25 jaar te ontdekken en begeleiden van talenten in de ruimste zin van het woord.  Niet voor niets luid de slogan “Ontwikkelaars van Schaatstalenten”.

En omdat goed te vieren hebben wij 4  punten van waardering voor jullie bedacht.

 

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign