De wedstrijd data’s zijn bekend en staan in de kalender van Club wedstrijden to aan NK’s en veel meer waar we als Schaats Trainingsgroep mee te maken krijgen alle soorten kom je tegen in de agenda. Wil je een overzicht van bijvoorbeeld de Clubwedstrijden klik dan in de legenda, onder de agenda op

bijvoorbeeld, STG Koggenland Clubwedstrijden en verplaats alleen de maand dan zie je alle clubwedstrijden aan je voorbij komen, wil je alleen alle marathons bekijken selecteer dan de marathons. Hieronder het overzicht van alle type wedstrijden welke in de agenda zijn verwerkt.  Per Kleur

  • KPN Marathon Cup

  • KPN Grandprix

  • STG Koggenland Clubwedstrijden

  • Jeugd – Senioren Marathon

  • STG Koggenland Gast wedstrijden

  • KNSB NK,EK en ander belangrijke wedstrijden

  • 6 Banen Toernooi Marathon

  • Opening van de baan

  • Gezamenlijke STG Wedstrijd

  • Bochtentrainingen

  • Jeugd Trainingskampen

  • Bijzondere wedstrijden (Soms op uitnodiging)

  • All categories

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign