Met het oog op het 25 jarige jubileum beiden wij alle maar dan ook alle (oud) leden aan om mee te gaan op het trainingskamp van 6-7-8 november 2015. Het trainingskamp wordt gehouden in het oosten van het land, en staat open voor de leden en oud-leden die het toch nog een keer willen mee maken.

Jaren lang hebben we het kamp georganiseerd in Assen beter bekend bij de meeste op de Witterzomer, de Schaapskooi, met schaatsen zwemmen bos tocht en natuurlijk de bonte avond. Wie herinnerd het zich niet. Aan het begin van het seizoen keken de pupillen er naar uit, een groot feest.

  STG Koggenland kamp 8-9-10 nov 2013 (384)   Droogtraining _MG_0016 (2012_11_24 12_28_38 UTC)

Dit jaar mogen niet alleen pupillen mee op kamp maar alle categorieën van jong tot oud gezellig op kamp en dit jaar zal het zijn in Rijssen met schaatsen op de baan in Enschede, Deventer en Dronten. waar we gaan zwemmen is nog een verassing.

Kosten zijn LAAG

Maar dit kamp is natuurlijk niet alleen voor de leden van nu maar ook voor de oud leden die dat nog een keer willen meemaken, er is plaats ca. 10o  tot 125 personen en zoals er al jaren naar wordt gestreefd zijn ook dit jaar de kosten laag en doen wij er een schepje van af ivm het jubileum.  De kosten voor het kamp zullen tussen 45-50 euro gaan kosten (ipv 65,=).

We vertrekken op vrijdagmiddag, en komen zondags avond weer terug.

opgave voor het kamp

Onder vermelding:  naam, adres, leeftijd, verzekering nummer, en nummer van de thuisblijver naar

fred@www.stgkoggenland.nl

 

Oproep

Wij zijn natuurlijk ook op zoek naar ouders/vrijwilligers die eventueel ons willen helpen bij het begeleiden van de kampgangers, opgave even via fred@www.stgkoggenland.nl

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign