Voor jou als schaatsfan hebben we een mooie aanbieding. Tot en met zaterdag 24 oktober is dé exclusieve voorverkoop voor de vijf topevenementen Langebaan in Nederland. Op de evenementen in Thialf krijg jij als schaatsfan 20% korting op alle tickets, exclusief servicekosten. Deze actie is tot en met morgen nog geldig, vanaf 25 oktober kan iedereen tickets bestellen, dus wees er snel bij! Om gebruik te maken van de voorverkoopactie hebben we je zaterdag 17 oktober persoonlijk een e-mail gestuurd met uitleg hoe je met voorrang en met korting tickets kan bestellen.

30, 31 okt- 1 nov | KNSB Cup (Selectie ISU World Cup)| IJsbaan Twente, Enschede

11, 12, 13 dec | ISU World Cup 4 | IJsstadion Thialf, Heerenveen

27, 28, 29 dec | KPN NK Afstanden | IJsstadion Thialf, Heerenveen

22, 23, 24 jan | KPN NK Allround & Sprint | IJsstadion Thialf, Heerenveen

11, 12, 13 mrt | ISU World Cup finale | IJsstadion Thialf, Heerenveen

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign