Tijdens de voorbereidingen van de recordwedstrijden in Inzell in 2015, werden we al vaak benaderd of rijders buiten de ‘regio’ konden aanhaken. Met alle positieve verhalen en ervaringen nog vers in het geheugen, organiseren we in beide weken van de voorjaarsvakantie 2016 wederom Recordwedstrijden in Inzell. Een fantastische kans om voor het einde van het seizoen nog twee maal op ‘snel ijs’ te presteren of gewoon om gebruik te maken van de mogelijkheid om in de inspirerende Max Aicher Arena te schaatsen (een KNSB licentie is niet verplicht).

Uiteraard is iedereen van harte welkom!

Binnen uw vereniging zijn er vast en zeker geïnteresseerden, en aan u het vriendelijke verzoek om de meegestuurde flyer binnen uw club te verspreiden, op de website te plaatsen, een berichtje of facebook te zetten, in het Clubgebouw op te hangen.

Voor het eerste contact ben ik het aanspreekpunt, en mochten er specifieke ‘ijs’- en ‘wedstrijdvragen’ zijn, dan zal ik deze doorspelen aan de trainers van deze weken, Marcel Scheperkamp (Baanselectie Utrecht) en Walter Douma (C-selectie Utrecht).

We hopen een aantal rijders vanuit uw vereniging te mogen begroeten! Alvast hartelijk dank!

Check onderstaande link:

Inzell Flyer A4

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign