Belangrijk nieuws t.a.v. de komende 3 weken

STG Koggenland heeft in overleg met de trainster besloten dat we de komende 3 weken geen training aanbieden op de donderdag van 16.30 tot 17.30 uur. We willen dit graag toelichten en hebben daarom de datums hieronder even op een rijtje gezet.

  • a.s. 17 december ivm alle kerstmaaltijden op de basisscholen (bijna alle vaste kinderen heeft al afbericht gedaan)
  • donderdag 24 december Kerstavond
  • donderdag 31 december Oudejaarsavond

Vanaf donderdag 7 januari 2016 zijn alle kinderen die minimaal 1 abonnement op de maandag en of woensdag via de STG afgenomen hebben, en gebruik willen maken van deze extra trainings mogelijkheid van harte welkom.

De toegang tot deze training verkrijg je door een entree kaartje aan de kassa van de ijsbaan te kopen. Of als je een zogenaamde schoolpas (€39,50) hebt aangeschaft ben je van harte welkom. Je hoeft dan uiteraard geen entree bij de ijsbaan te betalen.

We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar en wensen iedereen een gezellige kerst- en nieuwjaarstijd toe.

Het bestuur

STG Koggenland

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign