De KNSB heeft de geplaatste rijders voor het Nederlands Kampioenschap Marathonschaatsen bekend gemaakt. Aanstaande zondag mogen in Amsterdam de beste 20 Beloften meedoen bij het Herenkampioenschap. Dit omdat Beloften geen eigen kampioenschap gelden, Neo-Senioren uit het Beloftenpeloton strijden samen met de 14 beste regionale Neo-Senioren om de titel in die categorie. Voor het Masterskampioenschap zijn 100 regionale rijders geselecteerd om te mogen starten. 10 Rijders van STG Koggenland zullen aan de start verschijnen

STG Koggenland rijders die zijn geselecteerd

Manon Dol, Kelly Schouten, Kristine Wijdenes, Irene schouten

Rick en Kay Schipper,

Simon Schouten, Bart Mol, Jan Blokhuijsen, Sjaak Schipper

Bekijk ook:

Geselecteerde Dames
Geselecteerde Heren (incl. Beloften)
Geselecteerde Masters
Geselecteerde Neo-Senioren

bron Schaatspeloton

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign