Gisteren(30 januari) was dan eindelijk het NPT, het officieuse NK. Om half 12 verzamelden alle pupillen dit waren namens STG Koggenland Bas K., Senna, Janne, Maite, Randi, Evelien en jammer genoeg Ivo die wel geplaatst was niet(ivm ziekte) en de trainers Henk en Claretta. Met zijn allen gingen we buiten inlopen. Na het inlopen gingen we nog even een kwartiertje het ijs op. En om 2 uur was het dan eindelijk zover, ze beten de spits af met de 500 meter van de pupillen B meisjes, waar Randi aan de start stond. Randi reed een tijd van 49,62 goed voor de 15e plek. Daarna gingen ze door met de pupillen B jongens, waar we niemand hadden staan.

Na de B jongens, gingen de pupillen C meisjes van start, namens koggenland stonden Maite, Janne en Senna aan de start. Maite ging jammer genoeg onderuit, maar reed de race wel uit. Janne noteerde een PR van 53,81. Goed voor de 20e plek. Daarna mocht Senna van start, die reed ook een sterke rit in 51,57 goed voor de 13e plek. Daarna gingen ze door met de jongens C, bas moest jammer genoeg herstarten, maar reed alsnog een goede race in 53,16 dat was goed voor de 18e plek. Daarna stond namens de pupillen A meisjes Evelien aan de start, zij reed een tijd van 44,64 een dik PR en goed voor de 1e plek.

Vervolgens werd de 700 meter voor pupillen b meisjes gereden, Randi reed weer een hele goede rit in een dik PR van 1,10,10 dit was goed voor de 16e plek.

Vervolgens reden de jongens nog en daarna reden de meisjes pupillen C een 300 meter. Maite had zich goed herpakt na een val eerder op de dag reed ze nu een goede tijd, 32,51 goed voor de 14e tijd en een PR. Janne reed 33,47 wederom een 20e plek en Senna reed ook weer een goede rit in 32,13 goed voor de 13e plek.

Vervolgens reed Bas ook nog een goede 300 meter in 32,97 goed voor plek 15 en ook een PR.

Als laatste van Koggenland reed Evelien nog een 1000 meter, die voltooide zij in een nieuw PR van 1,29,86 goed voor de 2e plek.

In het eindklassement werd Randi 15e, Maite 28e door haar val, Janne 20e, Senna 13e, Bas 16e en Evelien 1e. Voor Evelien was dit de 3e keer op rij dat zij dit toernooi won.

Het was een gezellige dag met goede resultaten.

 

Foto’s van deze dag zijn te vinden op www.nbits.nl Groetjes, Evelien

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign