Vanwege het vertrek van ons bestuurslid, wedstrijden – ET (Electronische Tijdwaarneming) zijn wij op zoek naar:

Gezocht:

Vrijwilliger die meehelpt tijdens de wedstrijden van Koggenland op de thuisbaan Hoorn.

Wat ga je doen:

Je bent met z’n tweeën verantwoordelijk voor de wedstrijden. Er is iemand die de wedstrijd maakt en er is iemand die tijdens de wedstrijden de ET beheert.

Jou werkzaamheden zijn het bedienen van de computer (ET) tijdens wedstrijden.

Het is absoluut geen moeilijke functie, wat belangrijk is dat je er zo veel als mogelijk kan zijn. Als je een keer niet kan, gaan we samen voor een vervanger zorgen.

We maken de wedstrijden samen met STG Purmerend. We hebben ongeveer 12 wedstrijden in een jaar, waarvan Koggenland voor 6 wedstrijden verantwoordelijk is. Het is de bedoeling dat je bij deze wedstrijden aanwezig bent.

Wat wij zoeken:

Wij zoeken iemand (of twee, dat mag ook) die het leuk vind om binnen de schaatsclub wat actiever te zijn, dan alleen het brengen van de kinderen/ of zelf schaatst.

Wij zoeken iemand die in het bestuur van Koggenland wil plaatsnemen (vergadering 1 x per maand in het schaatsseizoen, in het zomerseizoen wordt er ook 2 keer vergaderd).

wij zoeken iemand die minimaal 6 avonden gedurende het schaatsseizoen aanwezig wil zijn voor de ET.

 

Wat wij bieden:

Een gezellig bestuur!  Je wordt meegenomen in zaken over de schaatsbaan Hoorn en je leert wat meer over de wedstrijden op clubniveau, maar ook op gewestelijk en landelijk niveau.

Uiteraard zijn vernieuwende ideeën zeer welkom en we hopen dat ons nieuwe bestuurslid zijn steentje daaraan bij kan dragen.

 

Reageren:

Je kan bij ieder bestuurslid terecht met vragen. Mocht je specifiek iets willen weten over de wedstrijden, dan kan je terecht bij Arianne Vriend: 0229-201418.

 

Uiteraard hopen wij op veel respons!!

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign