Beste leden,

Ook dit jaar heeft Koninklijke ijsclub de Schaats samen met haar zusterverenigingen uit de buurt ijs gehuurd voor de leden. Op zaterdag 15 oktober mogen alle leden van onze ijsclub namelijk van 17.30 tot 20.00 uur vrijschaatsen op de Westfries. Het is kort dag, dus zegt het voort! En vergeet je muts, handschoenen en ledenkaart niet mee te nemen.

 

Tijdens het openingsweekend op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 organiseert de ijsbaan meerdere leuke activiteiten om jong en oud kennis te laten maken met de schaatssport. Zo worden er over beide dagen verspreid meerdere clinics en demonstraties georganiseerd, kunt u schaatsen huren voor de helft van de prijs en is er uiteraard ook de mogelijkheid om te komen vrij schaatsen voor maar € 1,00. Daarnaast heeft de ijsbaan beide dagen tijdens de recreatieve openingstijden leuke Noordpoolspelletjes voor kinderen en is de ijsbaan volledig in winterse sferen aangekleed. Denk hierbij aan een ijsbeer, pinguïns en sneeuwpoppen!!https://www.optisport.nl/ijsbaandewestfries

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign