UTRECHT – In verband met afzeggingen hebben de Selectiecommissie Langebaan van de KNSB en bondscoach Geert Kuiper (Mass Start en Team Nederland) voor de ISU World Cup langebaan in Astana op 2, 3 en 4 december de volgende schaatsers geselecteerd:   DAMES 500 meter Marrit Leenstra, Jorien ter Mors, Floor van den Brandt, Bo van der Werff en Janine Smit 1000 meter Jorien ter Mors, Marrit Leenstra en Bo van der Werff 1500 meter Jorien ter Mors, Antoinette de Jong, Marrit Leenstra, Melissa Wijfje en Marije Joling 3000 meter Antoinette de Jong, Melissa Wijfje, Marije Joling, Linda de Vries en Annouk van der Weijden Mass Start Irene Schouten, Annouk van der Weijden en Melissa Wijfje Ploegenachtervolging (Team Nederland, powered by KPN) Marrit Leenstra, Marije Joling en Linda de Vries. Reserve is Antoinette de Jong   HEREN                                                               500 meter Ronald Mulder, Kai Verbij, Dai Dai Ntab, Michel Mulder en Pim Schipper 1000 meter Kai Verbij, Thomas Krol, Lucas van Alphen, Dai Dai Ntab en Pim Schipper 1500 meter Thomas Krol, Pim Schipper, Jan Blokhuijsen en Lucas van Alphen 5000 meter Bob de Vries, Jan Blokhuijsen, Mats Stoltenborg, Arjan Stroetinga en Evert Hoolwerf Mass Start Evert Hoolwerf en Arjan Stroetinga. Jan Blokhuijsen is reserve Ploegenachtervolging (Team Holland, powered by KPN) Evert Hoolwerf, Arjan Stroetinga, Jan Blokhuijsen en Bob de Vries

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign