De wedstrijd in Groningen op zaterdag 3 december was heel leuk. De volgende kinderen waren mee: Bas Kee, Tim Kee, Judith van Duin, Ids van Komen, Nick Bontrop, Lieneke Vijn, Sharissa Oussoren en Tannika Oussoren. Het duurde ongeveer anderhalf uur om daar te komen. Bas zat bij Sharissa en Tannika in de auto. En Tim en zijn moeder zaten bij Judith in de auto. Toen we daar aan kwamen gingen we zelf inlopen. Vervolgens, toen Karin er was, gingen we een broodje eten en onze schaatsen aantrekken. Eerst werd de 100m gereden, daarna de 500m, de 300m en de 700m.

yvg-ic-2

Ondanks dat Bas, Lieneke, Judith, Ids en Nick een categorie hoger waren ingedeeld, Sharissa nog niet helemaal beter was van griep, ik helaas viel op de 500m en Ids per ongeluk in verkeerde baan terecht kwam en een DQ kreeg, zijn we uiteindelijk met het team 2de geworden. We hebben elkaar tijdens de wedstrijd aangemoedigd. En om onze mooie prestatie te vieren gingen we naar de McDonald’s in Joure. Het was gezellig en lekker. Na de McDonald’s moesten we nog ongeveer 1 uur rijden. Toen brachten wij Bas naar huis, en toen gingen wij naar huis. Kortom het ging best goed en het was erg gezellig.

Geschreven door: Tannika Oussoren

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign