Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver, daar was hij dan de strijd tussen de stg ‘s van de baan Hoorn, Solid Aqua, STG Hoorn, STG Purmerend en STG Koggenland allemaal in strijd om de fel begeerde Toon Steltenpool Bokaal.

Met een mooi programma voor de jeugd (pupillen tot en met junioren C) aan het begin van de avond tot en met de afsluiter met onder andere de junioren B tot en met de Masters.

Vele rijders hadden zich aan gemeld en vele van STG Koggenland stonden op het podium.

tsb-2016

Een mooie wedstrijd wat een spookachtige aanblik had vanwege de “mist” welke over de baan hing. Wie kwam er als eerste over de finish was steeds weer de vraag. op doemend van uit de mist zagen we met regelmaat een het blauw/geel van Koggenland opdoemen. Vele PR werden er verreden op de 100-300-700-1000 mtr. Een spannende estafette maakt de avond voor de kleinere rijders af .

STG Koggenland rijders weerde zich goed in het eerste helft van de wedstrijd, met een achterstand van maar 3 punten begonnen de  oudste rijders aan hun wedstrijd. De achterstand werd in een rap temp te niet gedaan en ging STG Koggenland aan de haal met de Toon Steltenpool bokaal en prolongeerde wij daarmee de beker .

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign