De schaatsen waren geslepen, de jury en rijders waren er klaar voor nog even de zamboni op het ijs voor de laatste preparatie, voor de twaalf teams die waren uitgenodigd voor dit spektakel . De coaches werden opgevangen door Dionne van Eig en Melissa Stam, een met een tas vol spullen aangeboden door de sponsoren, Leo Smit, AlbertHeijn (hoorn) en Mc Donalds (hoorn) top geregeld.

Onverwachts liep er bij de zamboni een voorband van de machine af. Met vereende krachten werd de zamboni terug gereden in de garage.

zamboni zonder wiel

Na een korte uitstel van de start gaf de scheidsrechter het sein dat we konden starten  met de ritten 300-meter en de 500m met prachtige pr’s op de 300 meter beloofde het heel wat voor de rijders. Na de 300 meters was het tijd voor de 500meters, wat meer wind kwamen de rijders bijna niet toe aan een PR.

Vele rijders werden door STG Koggenland uitgeleend, en maakte het onze eigen teams moeilijk maar toch hebben wij de helpende hand kunnen bieden aan de verenigingen die bepaalde categorieën niet konden vullen, een geluk voor onze rijders.

Met de afsluiter een Team Persuit  waaraan ook dit keer de bokaal /trofee was gekoppeld, een samenstelling van drie rijders uit 3 verschillende categorieën.  Het totaal  van de beide teams (jongens en meisjes) van de verenigingen werden bij elkaar opgeteld, and the winner is ……………

Team Solid Aqua, tweede Stg Koggenland 1 en STG Koggenland 2 werd derde.

 

 

Hieronder de volledige uitslagen van de 300, 500 en team Persuit

https://www.stgkoggenland.nl/uitslagen

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign