Trots en snel in Thialf

Ik ben Sylvie Steur en Ed (trainer)  vroeg mij om een stukje te schrijven over de schaatswedstrijd. Op 28 januari mocht ik voor het eerst in Thialf een wedstrijd schaatsen. Dat was een leuke ervaring. Wel een beetje spannend, maar wel erg leuk om dat mee te maken. Toen ik daar naar binnen liep dacht ik vooral: ‘Wow, wat groot!’ Veel groter dan in Hoorn. Ook het ijs vond ik beter dan in Hoorn en schaatste daarom meteen 3 seconden van mijn record af. Het was natuurlijk ook een leuk idee dat alle beroemde schaatsers ook in Thialf wedstrijden rijden. Na het schaatsen voelde ik me trots en ik was blij dat ik in Thialf had mogen schaatsen. Het was super om mee te maken.

Sylvie Steur heeft op 28 januari meegedaan met  de interclubwedstrijd “De Drachtster Kei” in Thialf

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign