Afgelopen weekend was het weer een drukte van je welste op de banen vrijdag begon in Hamar het WK Allround met Jan Blokhuijzen . In Heerenveen werd er gestatr tijdens de (officieuse EK voor jeugd) met Raoul van Aken, Evelien Vijn en Ivo de La Porte. Zaterdag in Hoorn het Westfries Kampioenschap Pupillen, de finale van de Marathon voor belofte, Dames Irene Schouten, Jose Boots Annemarie Vriend en Manon Dol en A-rijders met rijders als Bart Mol, Sjaak Schipper en Simon Schouten.  De gewestelijke kampioenschappen Sprint voor junioren A en ouder  in Alkmaar

Op zondag de finale voor de jeugd marathon en C1 rijders

even de medailles op een rijtje                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             WK Allround:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Brons voor Jan Blokhuijzen op de 500o meter,  Zilver op de 10.000 meter en daarmee in het algemeen klassement 3de Brons.

Vikingrace:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Zilver op beide dagen voor de 500 meter en 1000 meter ook het eindklassement werd Zilver voor Evelien Vijn.                                                                                                                                                                                            Ivo de la Porte met een derde tijd op de tweede dag van het toernooi op de 500m 4de in het eindklassement.                                                                                                                                                                                                     Raoul van Aken pakt drie keer brons, en werd derde in het eindklassement

 Marathon Cup Finale:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Irene Schouten pakt de dag overwinning , Simon Schouten de dag overwinning en het Eindklassement 

WestFries Kampioenschap :

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign