Beste pupillen en ouders,   Hierbij willen we jullie uitnodigen voor een informatiemiddag over het nieuwe seizoen op zaterdag 30 september om 14:45 in “de Hoge Noor” op de ijsbaan. Neem je schaatsen mee, want de ijsbaan is al open (entreeprijs is die dag EUR 1,—). De deur staat open vanaf 14:45, zodat we om 15:00 direct kunnen starten met een voorlichting over het nieuwe seizoen door de pupillentrainers. Om 14:30 gaan we verder met een voorlichting voor de nieuwe leden en andere geïnteresseerden. Hierin vertellen we meer over het reilen en zeilen van de wedstrijden.   Om 16:00 sluiten we af en kan iedereen het ijs op. Er zullen dan ook trainers op het ijs staan.   Graag tot 30 september! Trainers en bestuur STG Koggenland

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign