Zoals we ook op het eindfeest aankondigde, is dit seizoen het laatste seizoen dat we in de huidige schaatsjasjes gaan rijden. Dat betekent dat we een nieuw jasje wilde ontwerpen en deze keer deden wij  daarvoor een beroep op jullie creativiteit. We hebben een ontwerpwedstrijd uitgeschreven met voor de winnaar 2 bioscoopbonnen.  Dat was hetgeen wij in mei op de site hadden geplaatst. Vele inzendingen volgde en het was voor het bestuur dan ook een klus om een keuze te maken, hoe gaan we het presenteren, wat moet er op en vooral hoe ziet het er uit.

Het heeft dan ook even geduurd voordat we de spreek woordelijke knoop konden doorhakken, de kogel was door de kerk.

we hebben een WINNAAR 

Afgelopen dinsdagavond zat er ergens in Nederland iemand op de bank, die normaal na het sporten gaat douche, pyjama aan en dan even later naar bed gaat. Ze was dus terug van een training, dit keer geen schaats maar een atletiek training, vader, moeder waren op de hoogte dat er bezoek kwam zelf jaar jongere zusje wist het. Oma kwam nog even langs ook die was al op de hoogte maar de dame in kwestie wist nog van niets. Zat dus niets vermoedend op de bank bij de hond tot dat……..

Daar gaat de deurbel, wie kunnen dat nu zijn, oeps dat zijn Petra en Fred, die waren toch ook mee met het kamp, wat komen die hier nu doen dacht de jonge dame, ik heb echt niets ergs uitgehaald hoor met het kamp.

Mmmm, ze hebben bloemen en een doosje bij hun en ook nog een envelopje. Wat is er aan de hand, ze weet het niet.

Nou wij wel hoor Petra (penningmeester) en Fred (voorzitter) waren op bezoek gegaan bij

LYNN van Vlaanderen in Volendam.

 

 

Zij had het meest effectieve ontwerp gemaakt volgens het bestuur. Hoe het eruit gaat zien houden we nog geheim, wij zijn er heel blij mee!

Wij hopen jullie allemaal het nieuwe jasje te kunnen presenteren op de feestavond 2018.

 

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign