Zaterdag 13 januari is onze eigen interclubwedstrijd gehouden voor pupillen C/B/A: de Gerard Ettes Trofee. Deze wedstrijd en Trofee is ter ere van één van de grondleggers en voormalig trainer van onze vereniging. Wij zijn daarom heel blij met het uitreiken van de prijzen door zijn vrouw Gina Ettes, een speciaal moment voor onze vereniging.

Spannende strijd en mooie prestaties
Er is heel hard gereden, met 54 PR’s in 72 ritten. Ter afsluiting is een ploegenachtervolging gehouden tussen de 12 uitgenodigde teams, waaronder 2 teams van Koggenland. Het 1e team van Koggenland won deze ploegenachtervolging en ook het overall klassement. De wisseltrofee, die Solid Aqua na het winnen van de vorige editie mee naar huis nam, is weer terug. Wij feliciteren uiteraard de rijders van Team Koggenland 1 (Myrthe, Jan (1e), Melissa (3e), Ids (2e), Jet F(2e) en Menno) met deze geweldige prestatie. Daarnaast zijn wij heel trots op de deelname van een meer onervaren interclubteam Koggenland 2 (Linet, Jet K, Rosan, Zoë en Finn) met hun deelname en gereden PR’s .

Vrijwilligers bedankt!
Om deze wedstrijd mogelijk te maken willen we al onze vrijwilligers, waarvan veel (oud)-bestuursleden, ouders en trainers Lou/Karin en starter Ed bedanken voor de hulp in de organisatie en de uitvoering ervan. Zonder deze hulp is deze wedstrijd niet mogelijk.

Sponsors
Daarnaast willen we ook onze sponsors AH Hoorn (tasje eten/drinken), Rocosport/TWC Leo Smit/Van der Woude (loterijprijzen) en McDonalds Hoorn (waardebon) bedanken voor het aanbieden van middelen om deze wedstrijd nog leuker te maken.

      

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign