Afgelopen weekend reden de pupillen het Westfries Kampioenschap Pupillen. Met goede temperaturen tot 5 graden buiten leek het ijs redelijk snel. Helaas was er wel wat wind en viel er af en toe wat winterse neerslag. Toch waren de 66 deelnemers goed voor 47 PR’s.

De jongste rijders reden een 100 en 300 meter en de meer ervaren schaatsers reden een 500 en 300 meter. Het klassement over beide afstanden leverde punten op. Daarna volgde een marathon waarmee ook punten te verdienen waren. Nadat alle punten waren opgeteld, werd het eindklassement opgemaakt en konden de Westfriese kampioenen worden gehuldigd.

Uitslagen Westfries Kampioenschap Pupillen
Klassementen 100/300 meter en 500/300 meter
Eindklassementen  (Inclusief marathon)

 

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign