Tijdens het zomerseizoen is het van groot belang om de conditie en kracht te trainen ,die nodig is om in het nieuwe schaatsseizoen goed van start te kunnen gaan. De onderstaande vormen van trainen worden aangeboden door zowel onze eigen vereniging STG Koggenland als ook Inline-skating Radboud en HRTC.

Bootcamp/looptraining: Iedere woensdag, vanaf 9 mei, zal er van 18:45u-20:00u wekelijks een looptraining/bootcamp worden aangeboden bij ijsbaan ’t Sluisven, Oosterwijzend 22 te Nibbixwoud. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. De trainers zijn Ria, om de week aangevuld door Judith en Lou. Deze gaan (bijna) altijd door. Mocht er door onweer een onveilige situatie ontstaan zal dit tijdig op de Facebook pagina (rechtsonder gekoppeld aan de website) worden gecommuniceerd.

Skeeleren: Op maandag (pupillen alle leeftijden), dinsdag en donderdag (pupillen 1 en gevorderde 2) wordt er van 18:00u-19:15u een inline training aangeboden. Hiervoor kunnen 2 proeflessen worden genomen, waarna een lidmaatschap kan worden afgesloten bij Radboud Inline-skating. De trainers verschillen per groep, per moment en ook de locatie (Medemblik of Wervershoof). Voor informatie en tarieven kun je de website raadplegen: https://radboud-inlineskating.nl/

Fietsen: Vanaf 18 mei wordt er iedere vrijdag om 18:30u-20:00u een fietstraining in de vorm van een toertocht door West Friesland gegeven. De startplaats is het terrein van HRTC aan de Holenweg 14D, 1624 PB Hoorn (naast zwembad de Waterhoorn). Een goed onderhouden racefiets (remmen, banden), helm en reserve binnenband zijn verplicht. De eerste training van 18 mei is verplicht in verband met de extra aandacht voor de regels ten aanzien van de veiligheid. Er zijn geen extra kosten aan deze training verbonden. De training zal worden begeleid door ervaren trainer(s) van HRTC aangevuld met volwassenen afhankelijk van de groepsgrootte. Wil je meefietsen dan graag voor 1 mei opgeven bij penningmeester@www.stgkoggenland.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Judith Oldenburger
namens STG Koggenland

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign