Zaterdag 9 maart 2019 wordt van 14:00 tot 15:00 uur in De Westfries de “60 van de Weissensee” gehouden. Honderden deelnemers die in een gemoedelijke sfeer strijden om de meeste kilometers binnen een uur op hun thuisbaan.

De ’60 van de Weissensee’ is een initiatief van de Vereniging Kunstijsbanen Nederland. Het evenement is een wedstrijd tussen de Nederlandse ijsbanen, waarbij de baan die binnen een uur meeste rondjes rijdt, tot winnaar wordt uitgeroepen.

Help jij mee om voor ijsbaan de Westfries de eerste plaats te bemachtigen? De ’60 van de Weissensee’ begint om 14.00 uur. Elke deelnemer rijdt  zijn of haar rondjes met een transponder en om 15.00 uur wordt de totaalafstand per ijsbaan berekend. Geen transponder?Je kan een transponder gratis bij de receptie even lenen.
Kosten aan dit evenement is een geldig toegangsbewijs.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign