Op 23 november 2019 organiseert de marathoncommissie Hoorn de landelijke marathon op ijsbaan De Westfries. Dit is de derde wedstrijd in de Trachitol Trophy, een razend spannende marathonvierdaagse. De winnaar van de Trachitol Trophy is de rijder die over de vier wedstrijddagen het beste gepresteerd heeft in het klassement. De leider van het klassement rijdt de marathonwedstrijd in het pijlenpak van Trachitol. Er is een aparte divisie voor heren, dames en beloften.

Naast het algemene klassement kunnen rijders punten verdienen voor het puntenklassement. Iedere dag zijn er drie sprints die meetellen voor het puntenklassement. De leider van het sprintklassement mag het Trachitol-tablettenpak aantrekken.

Toegang

De toegang voor kinderen t/m 15 jaar is gratis.
Voor 16 jaar en ouder is de entree € 8,-

Programma

17:00 uur Beloften Dames 70 ronden
18.00 uur Beloften heren 100 ronden
19.15 uur Top Divisie Dames 80 ronden
20.30 uur Top Divisie Heren 125 ronden

Dat worden weer prachtige wedstrijden, dus kom allemaal kijken!

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign