Beste leden, ouders en betrokkenen,

Zondagochtend bereikte ons het zeer droevige bericht dat de wedstrijdsecretaris van STG Hoorn, scheidsrechter bij vele van onze wedstrijden en daarnaast dierbare schaatsvriend Hein Peereboom zaterdag 14 december zeer onverwacht en veel te vroeg is overleden. Wij hebben zondag 15 december voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte gehouden ter ere van Hein en hebben met alle pupillen, trainers en betrokkenen van STG Hoorn een ereronde gereden.

Ons medeleven gaat uit naar de familie van Hein, vrienden en iedereen die hem verder dierbaar is. Wij wensen iedereen heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Wij zijn en blijven Hein voor altijd dankbaar in alles wat hij voor de schaatssport en in het bijzonder voor onze rijders op ijsbaan de Westfries heeft betekend.

In Memoriam: Hein Peereboom (website STG Hoorn)

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign