Vanaf komende winter gaat Shorttrack Hoorn onder de vlag van STG Koggenland verder als Shorttrack Koggenland.
Shorttrack Hoorn heeft geprobeerd een eigen vereniging op te starten, maar dit bleek niet haalbaar. Daarom heeft de Baanvereniging Hoorn shorttrack tijdelijk onder haar vleugels genomen. Dat was echter geen permanente oplossing, omdat het rijden van wedstrijden dan niet mogelijk is.
STG Koggenland heeft relatief veel rijders die shorttracken en wil daarom shorttrack verder ondersteunen en faciliteren in Hoorn en omgeving. Dit om met elkaar deze mooie en spectaculaire discipline als sport verder te ontwikkelen, maar ook ter ondersteuning van de langebaan rijders.

Lidmaatschap
Iedereen die graag wil shorttracken kan lid worden van Shorttrack Koggenland. De tarieven komen op deze site te staan zodra die bekend zijn. Net als de trainingstijden. We proberen in ieder geval de vrijdag te behouden en bij voldoende belangstelling wordt een tweede trainingsavond georganiseerd.

Interesse?
Houdt deze website in de gaten voor meer informatie, of meld je gelijk aan via ledenadmin@stgkoggenland.nl

Meer informatie
Informatie over shorttrack + aanmelden shorttrack wedstrijden: shorttrack@stgkoggenland.nl

 

 

 

 

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign