Ook zo’n zin om te shorttracken? Wil je je bochtentechniek verbeteren, goed voorbereid de winter in, of heb je gewoon weer veel zin om het ijs op te stappen, geef je dan snel op voor het zomerijs. We hebben ijs gehuurd van 3 augustus 2020 tot en met 11 september 2020. Er wordt training gegeven op maandag van 17:45 tot 18:45 uur en op vrijdag van 19:15 tot 20:15 uur.

Tarieven voor het zomerijs
Pupillen EUR 53,–
Junioren EUR 55,50
Senioren EUR 58,–
Deze tarieven gelden zowel voor de maandag- als de vrijdagtrainingen.

Proefles en aanmelden
Heb je nog nooit een les shorttrack gehad en wil je het een keer proberen, dan is dit je kans. Je kunt gratis een proefles nemen en er is plaats voor alle niveaus. Wij houden dit jaar een VOL = VOL regeling aan. Wij verwachten vele aanmeldingen, dus wacht niet te lang met het versturen van het aanmeldformulier.

Opbouwen kussens
“Vele handen maken licht werk.” Daarom verwachten wij van iedere deelnemer aan de shorttracktrainingen een actieve bijdrage bij het plaatsen en opruimen van de valkussens. Als
iedereen helpt, houden we zoveel mogelijk trainingstijd over. Iedere deelnemer dient 15 minuten voor de aanvang van de training aanwezig te zijn.

COVID-19
Shorttrack Koggenland volgt de richtlijnen van de NOC-NSF en KNSB voor wat betreft de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Wij zullen de deelnemers in de week voorafgaand aan de eerste training het actuele protocol verstrekken.

Veiligheid
De deelnemers van de shorttracktrainingen zijn verplicht om een goedgekeurde helm, sportbril en snijvaste handbescherming te dragen. Daarnaast zijn snijbestendige kniebeschermers,
enkelbeschermers, scheenbeschermers en nekbeschermers verplicht. Junioren en senioren zijn verplicht om snijbestendige kleding te dragen.
Zie ook de reglementen vanuit de KNSB. (Communiqué 2 v.11-09-2019)
Wanneer je niet voldoet aan deze reglementen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel ontstaan op en rond de ijsbaan.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign