STG Koggenland is opgericht in 1990 door de ijsclubs van het District Medemblik. Het huidige logo is inmiddels zo’n 15 jaar oud en symboliseert een schaatser en de groen/blauwe slinger langs de schaatser de voortbeweging op de sloten.

Doordat STG Koggenland vanaf dit seizoen ook het shorttracken onder haar hoede heeft, kwam de vraag voor een logo voor deze discipline.

Voor de ontwikkeling van dat logo hebben we Smardes benaderd. De ontwerper, Arjan Smit, is tot drie frisse, nieuwe logo’s gekomen: shorttrack, algemeen en gecombineerd. De slinger is geëvolueerd naar een ovaal, die de ijsbaan voorstelt, met een shorttracker en langebaanschaatser. De kleuren zijn opgefrist en het lettertype eigentijdser gemaakt.

Wij bedanken Arjan Smit van Smardes voor zijn mooie ontwerpen en zijn inzet!

Onze 3 nieuwe logo’s

 

 

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign