In dit nieuwsbericht aandacht voor:
Een nieuw evenement: de Kick Off Party.
Ruilen/ophalen van trainingsjasjes.
Vrijschaatsen voor senioren op 25 september.

UITNODIGING ZATERDAG 26 SEPTEMBER a.s.

Op zaterdag 26 september hebben we de IJsbaan de Westfries afgehuurd en is de baan exclusief beschikbaar voor de leden van STG Koggenland.
Ieder lid van STG Koggenland is uitgenodigd met zijn/haar gezin.

Het programma ziet er als volgt uit.

Vanaf 17:00
Aanmelden bij de ingang van de Westfries en in ontvangst nemen van polsbandje.
In verband met de Corana maatregelen is vooraf digitaal aanmelden verplicht. Dat kan via dit aanmeldformulier voor de Kick Off Party

17:30
De 100 meter Family Battle
Daag je vader, moeder, trainer uit voor deze spectaculaire wedstrijd en laat zien dat jij de baas bent op 100 meter. Er zijn geen excuses om niet mee te doen, want het maakt niet uit of je wel of geen wedstrijdlicentie hebt.
Iedereen kan meedoen. Afhankelijk van het aantal deelnames, bepalen we of je 1 of 2 keer start. Er zijn leuke prijzen voor diverse categorieën.
Wedstrijdlicentiehouders graag aanmelden via Inschrijven licentiehouders
Niet wedstrijdlicentiehouders graag aanmelden via Inschrijven niet-licentiehouders
De inschrijving sluit op 24 september 2020.

18:00
Van uitstel komt geen afstel. Vanwege de Coronamaatregelen kon onze feestavond niet doorgaan, maar natuurlijk worden de kampioenen van 2019-2020 wel gehuldigd, met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen. Aansluitend huldigen we de winnaars van de Family Battle en delen we de oorkondes 2019-2020 uit.
Dit vindt plaats op het middenterrein. Wij vragen je om hierbij 1,5 meter afstand in acht te nemen en eventueel vanaf het ijs, op de schaats, de huldiging te aanschouwen.

18:30
Na de huldiging is er voor de junioren een voorlichting over het komende schaatsseizoen in het Kluuncafé. De pupillenvoorlichting vindt plaats in de Hoge Noor.
In het kort vertellen wij iets over de inhoud van de trainingen en de opbouw van het seizoen. Ook worden de trainers voorgesteld. Daarna kan er geschaatst worden.

18:45
Voorlichting voor nieuwe ouders. ‘Nieuwe’ ouders en ouders die de presentatie nog een keer willen horen, zijn van harte uitgenodigd om na de pupillenpresentatie in de Hoge Noor te blijven.
Uit ervaring weten wij dat er allerlei vragen naar boven komen, als jouw kind begint met (wedstrijd)schaatsen bij een STG. Tijdens deze presentatie willen wij je alvast het één en ander uitleggen.

19:25
Helaas komt aan deze avond ook weer een einde. Wij verzoeken iedereen om het ijs en de ijsbaan te verlaten. Het verzoek is hierbij niet te blijven hangen, maar direct naar buiten te gaan in verband met eventueel aankomende groep.

Vrijschaatsen
Er kan vrij geschaatst worden, voor zover je niet deelneemt aan de andere activiteiten. Houdt tijdens de ‘Family Battle’ rekening met de deelnemers.
Houdt rekening met drukte bij de start, raak nooit de blokken van de tijdwaarneming aan of rij nooit op de wedstrijdbaan of door de tijdwaarneming!

Corona-maatregelen:
Helaas is het corona virus nog niet onder controle en daarom gelden de volgende maatregelen:
• Houdt de hygiëne maatregelen in acht
• Houdt 1,5 meter afstand als je niet op het ijs staat.
• Blijf thuis bij ziekte of corona-gerelateerde klachten
• Aanmelden vooraf is verplicht. Je kunt niet worden toegelaten indien je niet uiterlijk donderdag 24 september bent aangemeld
• De kleedkamers zijn gesloten
• Er is geen horeca, maar je mag zelf iets mee brengen

RUILEN/OPHALEN TRAININGSJASJES

In verband met de beperkte tijd en de verwachte drukte is het niet mogelijk om het trainingsjasje te ruilen tijdens de Kick Off Party.
Voor de leden die momenteel geen of geen passend trainingsjasje hebben, kunnen een trainingsjasje afhalen op Burgemeester Breebaartstraat 1 in Hoogwoud.

Hiervoor zijn 3 momenten:

Donderdag 24 september 14:30-16:00

Vrijdag 25 september 19:00-20:30
Richttijden:
19:00-19:30 nieuwe leden
19:30-20:00 pupillen
20:00-20:30 overige leden

Zaterdag 26 september 10:00-14:00
Richttijden:
10:00 -11:00 nieuwe leden
11:00 – 12:00 pupillen DEF
12:00 – 13:00 pupillen ABC
13:00 – 14:00 overige leden

Om een ieder zoveel mogelijk ruimte te geven en onnodige drukte in de straat te vermijden, verzoeken wij je vriendelijk om zoveel mogelijk in het juiste tijdsblok langs te komen. En, indien mogelijk op de fiets te komen!
Neem de maatregelen van het RIVM in acht en kom niet langs als je Corona-gerelateerde klachten hebt.

UITNODIGING VRIJSCHAATSEN OP VRIJDAG 25 SEPTEMBER (uitsluitend voor senioren)

Op vrijdag 25 september a.s. opent de Westfries haar deuren. Traditiegetrouw openen daar de obligatiehouders het bal, zij maken de eerste rondjes op de ijsbaan.
Dit jaar heeft Toon Steltenpool, mede-grondlegger van IJsbaan de Westfries, de seniorenrijders van STG Koggenland uitgenodigd om ook te komen schaatsen op deze avond.

Je kunt van 18:30 tot en met 20:30 gebruik maken van het ijs. Entree is gratis.

In verband met de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden is aanmelden voor deze avond verplicht. Dat kan via het Aanmeldformulier vrijschaatsen 25 september a.s. .
Zou je uiterlijk donderdag 24 september je komst willen doorgeven?
We hopen veel Koggenlanders te zien!

Wij verwachten van iedere schaatser dat hij/zij de hygiëne maatregelen in acht neemt en buiten de ijsvloer op gepaste afstand van elkaar blijft.
Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten.

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign