Beste leden,

Het zomerijs van 2021 gaat bijna van start. Dus heb je nog steeds geen genoeg van ijs, wil je je bochten verbeteren of vind je shorttrack (net als wij) gewoon heel leuk…? Schrijf je dan in!
Ook als je nog geen Suzanne of Sjinkie bent, kun je bij ons terecht. Er is plaats voor alle niveaus.

Er wordt training gegeven op maandag van 18:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 18:15 tot 19:15 uur. De eerste training is op maandag 15 maart 2021 en de laatste op maandag 14 juni 2021. Er wordt GEEN training gegeven op 2e Paasdag (5 april), de dag na Hemelvaart (14 mei) en 2e Pinksterdag (24 mei)

De tarieven voor het zomerijs zijn:
Pupillen      EUR    90,–
Junioren     EUR  105,–
Senioren     EUR  115,–

Deze tarieven gelden zowel voor de maandag- als de vrijdagtrainingen.
Indien je een 2e abonnement wilt afnemen, geldt er een korting van respectievelijk EUR 40,– (pupillen), EUR 50,– (junioren) of EUR 55,– (senioren)
Wij houden dit jaar een VOL = VOL regeling aan. Wij verwachten veel aanmeldingen, dus wacht niet te lang met het versturen van het AANMELDFORMULIER.

Proeflessen en incidentele deelname
Deelnemers die nog nooit een shorttrackles bij ons gevolgd hebben, kunnen de eerste keer een vrijblijvende proefles nemen. Stuur uiterlijk 2 dagen voor de training een verzoek per mail naar shorttrack@koggenland.nl. Hierna word je geïnformeerd of er nog ruimte is in de les.

Indien je een incidentele les wilt volgen, kan je uiterlijk 2 dagen voor de training een verzoek per mail (shorttrack@stgkoggenland.nl) indienen. Indien er ruimte is bij de gewenste training, ontvang je een betaalverzoek van EUR 15,–. Na betaling hiervan kan je deelnemen aan de les. Contant betalen tijdens de training is niet mogelijk. Je kunt maximaal 3 keer per seizoen een incidentele les boeken.

Spelregels voor deelnemers
Opbouwen kussens
“Vele handen maken licht werk.” Daarom verwachten wij van iedere deelnemer aan de shorttracktrainingen een actieve bijdrage bij het plaatsen en opruimen van de valkussens. Als iedereen helpt, houden we zoveel mogelijk trainingstijd over.
Iedere deelnemer dient 15 minuten voor de aanvang van de training aanwezig te zijn.

COVID-19
Shorttrack Koggenland volgt de richtlijnen van de NOC-NSF en KNSB voor wat betreft de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Momenteel gelden de onderstaande regels:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Neem de algemene hygiëneregels in acht
  • Draag een mondkapje zodra je het gebouw van de ijsbaan betreed. Uitsluitend op het ijs mag het mondkapje af.
  • In het gebouw: houd 1,5m afstand tot andere personen.
  • Op het ijs: houd 1,5m afstand tot de trainer en andere personen van 27 jaar en ouder

Veiligheid
De deelnemers van de shorttracktrainingen zijn verplicht om een goedgekeurde helm, sportbril en snijvaste handbescherming te dragen. Daarnaast zijn snijbestendige kniebeschermers, enkelbeschermers, scheenbeschermers en nekbeschermers verplicht. Junioren en senioren zijn verplicht om een snijbestendig (onder)pak te dragen.
Zie ook de reglementen vanuit de KNSB. (Communiqué 2 v.01-09-2020)

STG Koggenland

© 2019 Geva Webdesign