Extra trainingen winterseizoen

Donderdagmiddag training

Voor pupillen en junioren van STG Koggenland is er de mogelijkheid om op donderdagmiddag deel te nemen aan een training onder begeleiding van een STG Koggenland trainer. Hiervoor dient men zelf een scholierenpas (t/m 18 jaar) of entreekaartje te kopen aan het loket van de ijsbaan. Deze mogelijkheid dient echter altijd in combinatie te zijn met tenminste een basisabonnement. Voor dit uur is dus geen vervolgabonnement nodig.

De trainingen op deze middag zijn op het publieksuur. Er is voor de ouders dan de mogelijkheid om zelf ook hun rondjes te rijden. Uiteraard tegen entree kosten.
De tijden zijn van 16:30 tot 17:30, met als advies rond 16:15 in te lopen.

Bochtentrainingen

Ook in het seizoen 2020-2021 zullen wij weer bochtentrainingen aanbieden. Dit seizoen zullen ze echter niet meer ingepland worden op de zondagochtend, maar op de vrijdagavond om 18:00.
Een mooie opstap voor leden die de overstap naar de shorttrack (nog) niet willen maken, maar die wel aan hun bochtentechniek willen werken.
Ook dit jaar zullen wij deze clinics aanbieden in pakketten van een aantal lessen, waarvan de kosten per pakket nog bekend zullen worden gemaakt. Voor dit uur volgt binnenkort een aparte planning en inschrijfformulier.
Voor deze trainingen zijn een schaatshelm, handschoenen en harde scheenbescherming (voetbal) verplicht. Snijvaste enkelsokken worden ten zeerste aangeraden. Shorttrackschaatsen zijn niet nodig.

Klik hier om je aan te melden voor de bochtentrainingen seizoen 2020-2021

Vakantietrainingen Gratis voor alle leden
Dinsdag- en donderdagochtend 7:45 – 8:45 uur in de herfst- en kerstvakantie.
 Definitieve data worden tzt bekend gemaakt.
Krachttraining Vanaf junioren C2, gedurende het schaatsseizoen op vrijdagavond.