STG Koggenland organiseert met regelmaat wedstrijden dit kan zijn op de thuis baan in Hoorn, de Westfries, maar ook in Heerenveen

om de zaken goed te laten verlopen en dat iedereen kans heeft om zich in te schrijven voor de wedstrijden is het noodzakelijk dat je de volgende regels volgt:

Op de site worden de wedstrijden vermeld in de agenda (zie agenda klik op de datum van de wedstrijd en klik op de link die er staat vermeld) welke afstanden er gereden kan worden, vaak kan je als rijder kiezen uit twee afstanden.

De opgave voor de wedstrijden lopen via de site van Inschrijven.schaatsen.nl

Zie ook https://www.stgkoggenland.nl/voorbeeld-pagina-2/inschrijfformulier/inschrijven/hoe-werkt-de-inschrijvingen-nu/

Iedereen kan zich voor de clubwedstrijd opgeven. Opgeven voor de wedstrijden dienen apart te worden gedaan per wedstrijddatum. Niet iedereen kan altijd rijden, welke categorieën (bv. Pupillen of junioren of senioren) er mee mogen doen, komt op de Koggenland site te staan. Opgave voor een wedstrijd, hou er rekening mee dat aanmelden van een bepaalde datum dient te gebeuren,  ook de sluiting van de wedstrijden hebben een bepaalde sluitingsdatum. Het is daarna niet meer mogelijk  om je aan te melden voor de wedstrijd . Bij twijfel blader door de opgave lijst op Inschrijven.schaatsen.nl.  De rijders moeten zich persoonlijk, via je wedstrijd nummer aanmelden.

Verder kan je je alleen maar aan melden voor de afstand waarvoor jij gerechtigd bent om te starten. Mocht je bv 1500m willen rijden als pupil C, zal dat nooit mogelijk zijn om je daarvoor aan te melden, Kies daarom altijd de afstanden welke je wel kan rijden in dit geval 100-300 meter.

Indien mogelijk zullen we de deelnemers lijst publiceren op de site

Afmeldingen voor wedstrijden kunnen per mail, (wedstrijd@www.stgkoggenland.nl

 doorgegeven worden. Dit kan echter niet op de wedstrijddag zelf, dan kan het alleen per telefoon naar Hermen Oussoren of Peter Bontrop.

Wedstrijdsecretariaat: 

Hermen Oussoren  06-41224227

Peter Bontrop  06-24806600

Het kan namelijk zijn, dat wij niet thuis zijn en daardoor niet meer op de mail kunnen kijken. Je meldt je dus telefonisch af en we willen ook geen sms’je, voicemail  echt even afmelden via een persoonlijk gesprek.

Op de wedstrijddag zelf wordt de wedstrijd door ons niet meer aangepast. Kom je in Hoorn en sta je toch onverhoopt niet op de lijst, dan kan je er niet alsnog toegevoegd worden. Dit is voor ons teveel werk en te fout gevoelig. Controleer dus altijd je inschrijving om teleurstellingen tegen te gaan.

Het is de verantwoordelijkheid van de rijder zelf, niet die van het wedstrijdsecretariaat.