Trainingsjasje
Lidmaatschap van STG Koggenland houdt onder andere in dat je het Koggenland-trainingsjasje draagt tijdens trainingen, clubwedstrijden en als je namens team Koggenland deelneemt aan interclubwedstrijden. Door het dragen van het jasje ben je goed zichtbaar voor de trainer.
Dankzij onze sponsoren kunnen wij de kosten voor dit jasje laag houden. De eigen bijdrage is €7,50 per jaar. Als tegenprestatie verwachten wij dat je het jasje zoveel mogelijk draagt op de trainingen en  wedstrijden.
De borg is €20,- en wordt geheel terugbetaald als het jasje in goede staat wordt ingeleverd.

Omruilen jasjes
Jasjes kunnen gedurende het seizoen geruild worden tegen een andere maat. Hiervoor kun je een afspraak maken bij Petra via penningmeester@stgkoggenland.nl.

Wedstrijdpakken en ritsbroeken
In onze collectie hebben we eigen wedstrijdpakken en ritsbroeken. De verkoopprijs bedraagt €75,- voor het pak en €55,- voor de ritsbroek.

We juichen het toe als zoveel mogelijk rijders in deze pakken rijden, maar het is niet verplicht.

Marathonpakken
Sinds het seizoen 2018-2019 hebben we marathonpakken nieuw in de collectie. Uiteraard zijn deze pakken te dragen tijdens marathonwedstrijden, maar vanwege de voering zijn ze ook uitermate geschikt om tijdens de (pupillen)trainingen te dragen.

Het marathonpak leveren we in twee alternatieven:

Het eerste marathonpak heeft hetzelfde design als het wedstrijdpak. Het is gevoerd en voorzien van achterzakken. De verkoopprijs van dit pak is €85,- en kan worden besteld bij Petra.

Het tweede marathonpak is prijstechnisch gunstiger, maar heeft een eigen design. Leden van STG Koggenland kunnen dit pak voor €59,95 bestellen bij Rocosport in Nieuwe Niedorp.

Helmen
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij promoten het gebruik van een helm tijdens de training. Speciaal voor onze leden kunnen wij de EVO schaatshelm tegen een gunstig tarief aanbieden. Deze helm voldoet aan de geldende ISU-richtlijnen. De helm is beschikbaar in diverse maten. De verkoopprijs bedraagt €52,50 voor de volwassenmaten en €37,50 voor de kindermaten.

Je kunt deze helm bestellen bij Rocosport in Nieuwe Niedorp.

Bestellen

De kleding (met uitzondering van de goedkopere variant van het marathonpak) is te bestellen bij de penningmeester via penningmeester@stgkoggenland.nl.
De helmen en de goedkopere variant van het marathonpak kan besteld worden bij Rocosport via info@rocosport.nl.

BESTEL OP TIJD IN VERBAND MET EEN EVENTUELE LEVERTIJD!

Korting bij Rocosport
Alle leden van STG Koggenland krijgen bij RocoSport een clubkorting van 10% op het complete assortiment schaatsen en aanverwante artikelen. (Actie-artikelen uitgezonderd) Rocosport is gevestigd aan Dorpsstraat 62 in Nieuwe Niedorp. www.rocosport.nl